OhMyBrush.com

Find what you really need and understand the ingredients: product reviews with detailed text and pretty pictures, focusing on fair and acne prone skin.
Discover the best and newest budget proof Korean skin care and makeup products, learn more about the secret of Asian women! This is a whole new world!
The picturesque country of tulips, windmills and good cheese. Living in the Netherlands as a foreigner, getting to know the Dutch, a different culture and their way of life.
Welcome to the world of Ebay! Once you enter, you can never leave! Best finds, wishlists, tips and more: because we all love inexpensive and good stuff!
Find what you really need and understand the ingredients: product reviews with detailed text and pretty pictures, focusing on fair and acne prone skin.
Discover the best and newest budget proof Korean skin care and makeup products, learn more about the secret of Asian women! This is a whole new world!
The picturesque country of tulips, windmills and good cheese. Living in the Netherlands as a foreigner, getting to know the Dutch, a different culture and their way of life.
Welcome to the world of Ebay! Once you enter, you can never leave! Best finds, wishlists, tips and more: because we all love inexpensive and good stuff!

Thursday, February 19, 2015

IOPE Super Vital Cream VIP Special Gift

Finally I can feature another Korean brand on my blog: IOPE Super Vital Cream VIP Special Gift kit! | Egy újabb koreai márkához volt szerencsém, ami nem más, mint az IOPE! :)
ENLGISH:
IOPE is a Korean high(er) end brand, part of the gigantic Amore Pacific (owner of Etude House, Innisfree, eSpoir, Laneige, Hera etc.). Story time: Korea got to know a very important ingredient when IOPE released their retinol serum in the 90's, and this product is popular ever since, but their favourite ingredient is the green tea (leaf) extract. HonestSkin sent me the Super Vital Cream VIP Special Gift kit, and I could finally get to know this brand too! :)
The packaging is gorgeous and the products are surprisingly good! The box contains the following: 1. extra moist softener, 2. extra moist emulsion, 3. extra moist serum, 4. bio intensive cream and 5. extra moist eye cream. The name suggests that these creams know everything about moisturizing and it's actually right! I expected some heavier creams and lotions but I was wrong: everything is light and absorbs quickly without making the skin oily! The softener and emulsion prepares the skin, making it super soft and tight, it just feels already great. Then the serum makes the skin look and feel seriously younger, I can't stop touching my face because it is soooo soft! :) My favourite is the eye cream: it might look like a heavy cream but don't be fooled, it absorbs fast too and the skin around the eyes look younger, tighter and healthier. And last but not least the bio intensive cream: I prefer using it in the evening as a night cream, and if you have combination or oily skin then keep it in mind that a little goes a long way! :)
The very first ingredient is the green tea leaf extract which is an antioxidant, moisturizer and has many more benefits to the skin. I can also see vitamins (C, B3, E) and a lot of emollients, while caffeine and caffeic acid sound exciting too, and I believe that these two ingredients can make wonders too (more blood rushes to the skin to make it feel tighter and younger). Unfortunately I can see alcohol and "flavor" too (fragrance), but every product has different ingredients, please visit cosdna to analyse them.
These products make wonders to the skin, and I haven't even mentioned the healthy, glowing skin that looks back when you look into the mirror. Tighter, moisturized, younger looking skin can be achieved by the IOPE Super Vital creams, and I'd love to use them in the future too but alcohol scares me away, though I'd probably repurchase the fantastic eye cream.

Buy it here:
Get 3% off with code: 3QD36IHEYH 

. . . . . . . . . . . . . 

MAGYAR:
IOPE egy koreai high(er) end márka, ami a hatalmas Amore Pacific része (övék még az Etude House, Innisfree, eSpoir, Laneige, Hera stb.). Állítólag az IOPE 90-es években megjelent retinol szérumának köszönheti Korea, hogy náluk is reflektorfénybe került a retinol, a termék pedig a mai napig nagyon népszerű (de egyébként a zöldtea az egyik kedvenc összetevőjük). Nekem most volt először szerencsém a márkához, de egyből több dolgot tudtam kipróbálni a Super Vital Cream VIP Special Gift szettnek hála, amit a HonestSkin oldalán nyertem tavaly.
A csomagolás gyönyörű, a termékek pedig meggyőztek, pedig eléggé szkeptikus voltam velük szemben (már az olcsóbb koreai krémekkel is elégedett vagyok, ezért nem gondoltam, hogy az IOPE meg tud lepni). A következők vannak a dobozban: 1. extra moist softener, 2. extra moist emulsion, 3. extra moist serum, 4. bio intensive cream és 5. extra moist eye cream. A névből kiderül, hogy a hidratálásra szakosodtak, ezért zsíros, nehéz kencékre számítottam, de nagyot néztem. A softener (zselés) és az emulsion (krémes) nagyon könnyű, hamar felszívódnak, de egyből puhább és hidratáltabb lesz a bőr, amit előkészítenek a további lépésekhez. Ezekre kentem a szérumot, ami egy sűrűbb zselé, s egyből feszesítette, kisimította a bőrömet (most is ez van rajtam, és nem győzöm tapogatni az arcomat, hogy milyen puha). A szemkrém számomra egy álom: sűrű krém, de egyből fel is szívódik, a bőr hidratált és látványosan szebb lesz. Még nem mertem megnézni a teljes méretű termék árát, de ez nekem kell! :D Végül pedig a bio intense krémet is magamra kenthetem még, de csak akkor, ha még mindig hidratálásra van szükségem, mert ez bizony egy sűrű, gazdag krém, amiből egy nagyon kevés is elég, kombinált-zsíros bőrre inkább éjszaka jó, 
Meglepően jók ezek a termékek! Hidratálásból, bőrfeszesítésből 5*-öst kapnak, egyébként nem irritált egyik sem, nem pirosodott ki a bőr, pedig számítottam rá a szérum alkoholtartalma miatt. A legfőbb összetevő mindegyikben a zöldtea (levél) kivonat, ami antioxidáns, hidratáló, bőrpuhító, de ezen kívül még vannak vitaminok (C, B3, E), sok-sok hidratáló, bőrpuhító stb. Nekem a koffein és a koffeinsav szúrt szemet, ezeknek is köszönhető szerintem, hogy egyből feszes, puha, fiatalos lesz a bőr (tágabbak lesznek az erek, több vér jut a bőrbe stb.). Alkohol előfordulhat egy-kettőben és "flavor'-nek nevezett illatanyag is, de mindegyiknek más az összetevőlistája, nézzétek meg a COSDNA oldalán!
A termékek jól kiegészítik egymást, feszes, fiatalos, puha, hidratált lesz a bőr, aminek egyébként egy nagyon szép, egészséges fényt is adnak. Tetszik a szemmel látható különbség, az illatuk egyébként nagyon jó, kellemes, de az én orromnak túl erős. Az alkohol miatt én csak a szemre való krémet venném meg magamnak teljes méretben, de ettől függetlenül szimpatikus kis szett, mostantól jobban odafigyelek majd a márkára :)

3QD36IHEYH kóddal 3% kedvezményt kapunk
ebay-n viszont megtaláltam a szettet

Softener, Emulsion, Serum, Eye Cream, Cream


5 comments:

 1. Az IOPE-tól eddig a cushiont próbáltam, amit nagyon megszerettem. Tegnap érkezett meg a Bio essence intensive conditioning, ami tulajdonképpen SK-II dupe. Mindenhol nagyon jó értékeléseket olvastam róla, sőt volt olyan aki már jó pár éve a SK-II-t használta és aztán az lett a vége, hogy ez jobb. Hát majd meglátjuk. + tegnap rendeltem meg a szempilla spirálját. Viszont a retinolos krémjüket én nem találom, még avval szeretném kiegészíteni az arcápolási rutinom. (Sajnos az iHerb-ről nem tudom megrendelni, amit te vettél, mivel nem lehet PayPal-lal fizetni. Így marad a PC vagy IOPE retinolos cuccok de ha van más ötleted szívesen fogadom.) Ha ráakadnál, kérlek oszd meg a linket.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha bőrápolási termék dupe-ról van szó, akkor a koreaiak nagyon értenek ilyesmihez, ez nem vitás.
   Az IOPE Retinol TX általában nincs készleten, ha egyáltalán árulja is a webshop, azért nehéz megtalálni, bár engem inkább az akaszt ki, hogy kb. 2 évente mindig megújítják... Honnan tudom, hogy melyiket veszem akkor? :D
   Ígérem, hogy próbálkozok majd több retinolos krémről írni a közeljövőben, hogy legyen választási lehetőség! :)
   Nem bánnám én sem, ha lehetne Paypallal fizetni az iHerben... Nekem is körülményes emiatt (mert a holland bankkártyákat főleg csak belföldön lehet használni, maestro és nem visa vagy mastercard...), de nem hiszem, hogy változtatni fognak rajta.

   Delete
 2. Ezek szerint neked sikerült holland maestroval fizetned? Hmm...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, dehogy. A magyar mastercardomat tartom életben, azzan fizetek :D

   Delete