OhMyBrush.com

Find what you really need and understand the ingredients: product reviews with detailed text and pretty pictures, focusing on fair and acne prone skin.
Discover the best and newest budget proof Korean skin care and makeup products, learn more about the secret of Asian women! This is a whole new world!
The picturesque country of tulips, windmills and good cheese. Living in the Netherlands as a foreigner, getting to know the Dutch, a different culture and their way of life.
Welcome to the world of Ebay! Once you enter, you can never leave! Best finds, wishlists, tips and more: because we all love inexpensive and good stuff!
Find what you really need and understand the ingredients: product reviews with detailed text and pretty pictures, focusing on fair and acne prone skin.
Discover the best and newest budget proof Korean skin care and makeup products, learn more about the secret of Asian women! This is a whole new world!
The picturesque country of tulips, windmills and good cheese. Living in the Netherlands as a foreigner, getting to know the Dutch, a different culture and their way of life.
Welcome to the world of Ebay! Once you enter, you can never leave! Best finds, wishlists, tips and more: because we all love inexpensive and good stuff!

Saturday, January 18, 2014

REVIEW | Tosowoong 3D Vibrating Pore Brush

A Tosowoong 3D Vibrating Pore Brush nevű szerkezetet használom már egy ideje, pórustisztításra szakosodott, ez pedig a véleményem róla :)

I have been using the Tosowoong 3D Vibrating Pore Brush, it is time to share my review :)


Tág pórusokkal áldott meg sajnos az ég, ezeket pedig ki kell tisztítani. Ebben a kategóriában a Clarisonic hírneve a legnagyobb, de ugyanannyi rosszat lehet róla olvasni, mint jót, szóval inkább kerestem egy olcsóbb alternatívát. A koreai márkák felé indultam természetesen, mert még mindig azt gondolom, hogy a termékek jók és nem túlárazottak. A Tosowoong uralja a piacot ebben a kategóriában, több termékük is van, a 4D-s kefe az, ami a leginkább hasonlít a Clarisonic-ra, de én a 3D-s verziót választottam, mert úgy tűnt, hogy ez a legkíméletesebb a bőrhöz.
A szőrszálak NAGYON puhák, de nem is vártam mást, nagyon dús a kefe, rettentő sok szálból áll, amiket egy gombnyomással működésbe lehet hozni. A szerkezet vízálló, majdnem minden nap használom, egyáltalán nem irritálja a bőrt, a fej cserélhető, elemmel működik, talán ez az egyetlen negatívum, de hónapokig nem kell cserélni, szóval nem egy nagy probléma. 
Tisztítja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben tényleg nagyon gyengéd a bőrhöz. Véleményem szerint ez érzékeny bőrre való, a 4D-sben vannak "durvább" szálak is, tehát annak jobb a radírozó hatása. 
Én teljesen meg vagyok elégedve a termékkel, nagyon jó érzés, ahogy masszírozza a bőrt, a tudat pedig még jobb, hogy megszabadítom a bőrömet a maradék sminktől, szennyeződéstől stb. Mitesszerem nincs, az a tipikus fekete, szóval ezt nem tudom alátámasztani, hogy azokra is hatásos, de biztos, hogy kevesebb fog majd képződni a pórusok tisztításának hála.
Így használom: lemosom a sminket, aztán az aktuális arclemosómból teszek a kefére, benedvesítem az arcomat, 1-2 percig masszírozom vele a bőrömet, főleg ott, ahol tágabbak a pórusok. ezek után megmosom az arcomat és a kefét is kiöblítem.
Tapasztalatom: mióta használom, sokkal kevesebb új pattanásom van! Nekem ez nagyon fontos, mert lassan múlnak el, szóval a megelőzésre helyeztem a hangsúlyt már egy ideje. Az előrelépés nálam nagyon látványos, szóval biztos, hogy fogom továbbra is használni, nagyon örülök, hogy megvettem. Úgy gondolom, hogy akiknek tág pórusaik vannak, azoknak egy ilyen szerkezet (nemcsak ez, bármelyik, ami jobban testhez áll, bár nem nagy a választék sajnos) nagyon-nagyon hasznos lehet.
Amin áll, az egy kicsit gagyi, nagyon könnyű, valami nehezebb műanyagnak jobban örülnék, de ezt csak azért írom, hogy valamibe kössek már bele :D Értékelés: 5/4.5

A Tosowoong nevű eladótól vettem.

Szerintem valóban a cég áll a név mögött, nyugodt szívvel ajánlom őket, több terméket is vettem már, gyorsak és mindig kapok ajándékot is :)


I needed something to achieve cleaner pores and of course my first thought was the brand: Clarisonic. There are way too many negative reviews so I decided to skip this one, it's too expensive anyway, I didn't want to take the risk. Korean brands never disappoint me and the products are not overpriced, so I knew that I was going to buy the Tosowoong 3D or 4D brush. In my opinion the 3D is better for sensitive skin and the 4D for normal skin, and since it was my very first face brush, I wanted the safest option, that's the story behind my Tosowoong 3D Vibrating Pore Brush.
The bristles are extremely soft as I expected, you can make the vibrate by pressing the blue button. It feels really good on the skin, I use it once a day, it doesn't irritate my skin at all. The product is waterproof and you need batteries.
This is how I use it: I clean my face, so I get rid of my makeup. Then I make my face wet, put some face cleanser on my the brush and massage my skin with it for 1-2 minutes. Then I rinse my face and the brush too. The pores get definitely cleaner and after a while you'll notice the real difference too, at least my skin looks better and I have less breakouts! I don't have blackheads so I can't talk about that, but you can bet that you'll have less and less new ones if you clean your pores regularly. 
It's a great product, my rating: 5/4.5


I bought mine here: Tosowoong
Egy rendeléshez minimum ennyi mintát kapunk:

Kaptam füzetet is a márkáról, pár oldalt lefotóztam:
12 comments:

 1. Elég jónak tűnik, így a leírás alapján :) Még gondolkozom rajta az ára miatt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. 2-3 arcradír ára volt az enyém, annyit simán megér, mert azóta nem vettem ilyesmit, nem is kell :)

   Delete
 2. Fel is vettem kívánságlistára. :) Hűha, elég hosszú már az ebay wish list-em. :D
  Imádom, hogy ilyen "ismeretlen" termékeket mutatsz meg nekünk! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imádok új dolgokat felfedezni, főleg ha még jók is! :)

   Delete
 3. Nagyon jónak tűnik! Már akkor felkaptam rá a fejem mikor régebben láttam nálad(ha jól emlékszem akkor még csak kívánságlistán volt).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, kívánságlistás volt, aztán havi kedvencekben is szerepelt, most pedig itt :)

   Delete
 4. Megkértek, hogy ne tegyem ki a kommentet, de válaszolok a kérdésre :) Nagyon hamar postázta ez az eladó a termékeket (többször is rendeltem már tőle), kb. 8 nap volt. Annyi pénzért pedig megéri, örülök, hogy lecsaptál rá licitálással :)

  Az értékelési rendszerem: 5-ből 4.5 pontot kap. Tudom, hogy fordítva szokták írni, de az én agyamnak így jobban tetszik, köszi az észrevételt, megoldom majd mással, csak még lusta voltam ikonokat tervezni meg ilyesmi :) Na majd most! :D

  ReplyDelete
 5. Pórusösszehúzó hatása mennyire van? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A pórusok mérete a genetikától függ, semmi nem fogja hosszú időre kisebbé tenni őket sajnos. :( Ez is inkább csak tisztításra való szerintem.

   Delete
 6. szia! azóta is használod ezt az arctisztítót? változott róla a véleményed? épp nézegetem, eléggé csábít. : D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne haragudj, hogy csak most válaszolok! Már nem használom, mert a sok kémiai hámlasztás mellé nem hiányzik a fizikai is, akármilyen gyengéd is ez a készülék. A véleményem nem változott róla, de a gyakori AHA-val választást hatásosabbnak érzem a pórusokon is, illetve mióta olajos lemosót használok, az minden sminket és szennyeződést leszed pillanatok alatt. Más a rutinom már, nem férne bele egy ilyen kefe, arról meg nem is beszélve, hogy úgy eltettem az elemet tartó részt, hogy hónapok óta nem találom, hiába keresem... :D Pakolásban nagy vagyok... :D

   Delete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete